Situația actuală și meciurile decisive pentru calificarea la EURO 2024 a României

Situația actuală și meciurile decisive pentru calificarea la EURO 2024 a României

Tricolorii continuă să lupte pentru un loc în turneul final. Iată ce s-a întamplat în această săptămână  șansele României la calificare, clasamentul, următoarele meciuri și cota la casele de pariuri.

Bonus 500 RON* ca freebet la prima depunere
Bonus 500 RON* ca freebet la prima depunerePariază Acum
L1160651W000195**Se aplică T&C

Grupa I: O luptă strânsă pentru calificare

România se află într-o poziție promițătoare în Grupa I a calificărilor pentru EURO 2024. Alături de adversari precum Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Tricolorii au acumulat 16 puncte. România conduce grupa cu acest punctaj, imediat după se află Elveția cu 15 puncte adunate. Israel, principalul contracandidat al României, are 11 puncte, în timp ce Kosovo și Belarus urmează cu 10, respectiv 6 puncte. Andorra se află pe ultimul loc, cu doar 2 puncte.

În peisajul dinamicii Grupării I a preliminariilor EURO 2024, meciul dintre Kosovo și Israel, soldat cu victoria Kosovo cu 1-0, a influențat semnificativ clasamentul. Acest rezultat a menținut Israelul pe locul trei. Partidele iminente dintre România cu Israel și Elveția sunt critice pentru obținerea unui loc la turneul final.

Pe lângă aceste meciuri, confruntarea de sâmbătă dintre Elveția și Israel capătă o importanță majoră pentru România. Dacă Israelul nu reușește să învingă Elveția, România va avea opțiunea egalului în meciul crucial de la Budapesta. Astfel, s-ar putea deschide drumul către o calificare mai sigură. În acest context, meciul final al României cu Elveția va servi mai mult pentru determinarea pozițiilor în vederea stabilirii urnelor la turneul final, decât pentru calificare în sine.

Bonus până la 500 RON*
Bonus până la 500 RON*Pariază Acum
L1173062W000807**Se aplică T&C

Meciurile Decisive: Israel și Elveția

România va juca două meciuri cruciale în această perioadă de calificări. Pe data de 18 noiembrie, echipa națională va întâlni Israelul. Acesta este urmat de un meci esențial cu Elveția pe 21 noiembrie. Rezultatele acestor meciuri vor avea un impact semnificativ asupra șanselor de calificare ale României.

Program meciuri

  • Israel vs România: 18.11, ora 21:45
  • România vs Elveția: 21.11, ora 21:45

Scenarii de Calificare

Situația calificării României este încă incertă. Un rezultat favorabil în meciul cu Israel va plasa România într-o poziție avantajoasă.În timp ce un egal sau o victorie în meciul cu Elveția ar putea asigura calificarea.

Israelul, care are un meci în minus, trebuie să înfrunte atât Elveția, cât și România. O înfrângere a Israelului în aceste meciuri ar însemna calificarea automată a României înainte de ultima etapă.

Bonus până la 500 RON*
Bonus până la 500 RON*Pariază Acum
L1173062W000807**Se aplică T&C

Cotele la Pariuri: Perspectivele României

Potrivit cotelor de la Betano, România are o cotă de 5.00 pentru a câștiga grupa, situându-se pe locul doi după Elveția, care are o cotă de 1.20. Israelul urmează cu o cotă de 15.00. În privința șanselor de a termina pe primele două locuri, România are în prezent  cota 1.57, arătând încrederea în șansele echipei de a se califica.

România este pe drumul cel bun pentru a ajunge la EURO 2024, având șanse reale de calificare. Cu meciuri decisive în față și un moral bun, „tricolorii” sunt pregătiți să își asigure locul la turneul final. Fanii fotbalului românesc așteaptă cu nerăbdare aceste meciuri, sperând la un rezultat pozitiv care să aducă echipa națională pe scena europeană mare.

ShareCitește și Newsletter