Oferte estivale la casele de pariuri licențiate din România

Oferte estivale la casele de pariuri licențiate din România

E  vară, iar evenimentele sportive care ne așteaptă în lunile următoare sunt tot atâtea prilejuri de plasare a unor pariuri inspirate.

Fie că este vorba de meciuri de fotbal, de partide de baschet sau de tenis, de handbal sau volei, acum găsești online cele mai bune cote oferite de casele de pariuri licențiate din România.

Ofertele sunt numeroase, iar dacă nu ai timp să parcurgi toate platformele online în căutarea celor mai bune bonusuri, noi am selectat pentru tine cele mai savuroase oferte estivale și promoții oferite de casele de pariuri, la acest început de vară.

Bonus 1750 RON pentru primele 3 depunere*
Bonus 1750 RON pentru primele 3 depunere*Pariază Acum
L1203414W001173**Se aplică T&C

Tenis : Până pe 11 iunie, poți paria pe favoriții tăi din turneul Rolland Garros

  • Misiunea Săptămânală de Tenis la Betano

în fiecare zi a săptămânii poți plasa pariuri pe tenis la Betano. Poți câștiga săptămânal un freebet în valoare de 50 RON fără cerințe de rulaj. Misiunea Betano tenis îți propune să mizezi pe pariuri pre- meci, să acumulezi în total 300 RON pariați săptămânal, cu o cotă de minim 1.50/selecție și cu miza minimă de 25 RON/bilet.

Poți participa la misiunea Săptămânală de Tenis la Betano până duminică la miezul nopții.

  • 25% Creștere de profit Live pe meciuri din Openul Franței, la Unibet

Partidele de tenis din cadrul openului Franței de la Roland Garros sunt un bun prilej să pariezi live pe favoriții tăi. Unibet îți oferă direct pe bilet o creștere de profit de 25 %, cu care îți poți majora câștigurile. Alege doar meciuri live din turneul Rolland Garros și nu rata oferta specială Unibet 25% creștere de profit.

  • 50 RON freebet pentru pariuri pe tenis la NetBet

Pe platforma online NetBet,  ai posibilitatea să primești săptămânal un freebet în valoare de 50 RON, pariind pe tenis. La promoție participă pariurile simple mizate pe tenis, cu cota de minim 1.5. Acumulezi săptămânal pariuri în valoare de 300 RON minim și ești eligibil sa primești bonus un freebet în valoare de 50 RON, în fiecare săptămână.

Bonus până la 700 RON* + 100 RON Free Bets
Bonus până la 700 RON* + 100 RON Free BetsPariază Acum
L1193408W001140**Se aplică T&C

Fotbal : Bonusuri pariuri gratuite valabile pentru meciuri de fotbal

Fotbalul rămâne pe primul loc în preferințele pariorilor mai ales că în iunie se desfășoară finalele unor campionate europene importante. În afară de cote excelente, poți beneficia și de anumite bonusuri dacă pariezi pe fotbal:

  • Zilnic un bonus freebet de 25 RON de la 888Sport

Poți paria zilnic la 888 sport pe orice evenimente sportive din fotbal dorești și devii câștigător. Pariurile cu miza minimă de 50 RON care sunt câștigătoare îți aduc în plus din partea top top sport și un freebet în valoare de 25 RON. Tot ce trebuie să faci este să pariezi un bilet cu cota de minim 5, să câștigi pariul iar 888 suplimentează bucuria cu un freebet în valoare de 25 RON.

  • 2500 RON bonus pentru predicții corecte la NetBet

Te înscrii în promoția NetBet,  plasezi pariuri și poți participa la predicția zilei. Faci pronosticuri iar dacă ghicești 4 din 4 rezultate poți primi 2500 RON bonus. Dacă ghicești doar 3 din 4 rezultate corecte primești un free bet în valoare de 100 RON, iar 2 din 4 rezultate corecte înseamnă un freebet de 20 RON bonus.

  • Câștigi cu până la 65 % mai mult cu Combo Booster la Winmasters

La Winmasters poți paria combo, pe meciuri de fotbal dar și pe baschet sau tenis. Biletul tău trebuie să aibă minim 4 selecții iar dacă pariul combo este câștigător, Winmasters te premiază cu până la 60 % mai mult. Poți paria pariuri pre-live, nu și cele de tip sistem. În funcție de numărul de selecții pe bilet crește și valoarea bonusului: de la 5 % pentru 4 selecții până la bonus 60 % pentru minimum 14 selecții pe bilet.

Bucură-te de vară, de vacanță și de pariuri reușite, alături de cele mai tentante bonusuri și oferte estivale la casele de pariuri din România.

ShareCitește și Newsletter