888sport logo
Cum poți folosi aplicația Unibet pentru pariuri sportive ?

Cum poți folosi aplicația Unibet pentru pariuri sportive ?

Pariurile sportive sunt captivante și de multe ori îți dorești să nu pierzi niciun eveniment sportiv sau meci pe care ai vrea să mizezi. Acum ai posibilitatea să plasezi pariuri mult mai simplu și să ai o experiență excelentă folosind aplicația Unibet direct pe un dispozitiv mobil fie că este vorba de smartphone sau tabletă.

Unibet îți oferă o selecție foarte largă de pariuri sportive. Poți alege să mizezi ante-post cu mult înainte de începutul anumitor competiții importante pentru a prinde cele mai bune cote. Ai posibilitatea să alegi pariuri sportive live, urmărind în același timp meciul folosind Betstream live.

Uniboost : 10% EXTRA când pariezi live pe tenis sau fotbal
Uniboost : 10% EXTRA când pariezi live pe tenis sau fotbalPariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Mii de evenimente merită să fie urmărite iar biletele de pariere sunt tot mai diversificate. Folosești Combo Booster și câștigi cu până la 50% mai mult. Funcția specială Creare pariu te ajută să fii tu cel care alege pariul și să îți pui în valoare cunoștințele despre sport.

Acum poți descărca aplicația Unibet App pentru pariuri sportive, pentru a miza mult mai simplu și eficient.

Avantajele aplicației Unibet App pentru pariuri sportive

  • Vizionezi transmisii ale evenimentelor sportive în direct, din aplicație, indiferent unde te afli
  • Ai oportunitatea de a selecta pe loc cele mai bune cote oferite de Unibet
  • Ești la curent cu noile oferte promoționale
  • Plasezi pariuri live, dar și pre-meci, pe cele mai importante evenimente sportive

Cum descarci și cum instalezi aplicațiile Unibet  pariuri pe iOS?

Dacă ai un dispozitiv iOS, un iPhone sau tabletă, poți descărca aplicația Unibet direct din AppStore.

Nu doar aplicația Unibet pariuri este disponibilă ci ai și posibilitatea să alegi Unibet App casino sau Unibet App poker.

Bonus 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON, la prima depunere + 150 Rotiri Gratuite
Bonus 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON, la prima depunere + 150 Rotiri GratuitePariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Cum descarci și cum instalezi aplicațiile Unibet  pariuri pe pe Android?

Orice dispozitiv cu sistem Android poate fi folosit pentru a accesa platforma Unibet. Poți descărca aplicația direct de pe site de pe telefonul mobil sau poți intra folosind browserul tău obișnuit pe : www.unibet.ro/apps. De asemenea, ai posibilitatea să accesezi Magazin Play unde vei putea descărca una din cele 3 aplicații Unibet sau pe toate.

Ce funcții are Unibet App?

După ce ai descărcat aplicația o poți accesa iar în pagina din dreapta sus vei intra pe contul tău de jucător de unde vei putea face inclusiv depuneri sau retrageri.

Pagina principală a aplicației Unibet App pariuri sportive este simplu de vizualizat, având secțiunile pe care le găsești de obicei pe site. Poți plasa pariuri, vezi evenimentele live, ai la dispoziție lista de pariuri active și istoricul tău de pariere, de asemenea ai și funcția de căutare sub forma unei mici lupe cu ajutorul căreia poți căuta echipa favorită sau o anumită competiție pe care dorești să mizezi.

Pariurile pe care le plasezi cu ajutorul aplicației sunt confirmate aproape instantaneu iar tu nu vei mai rata nici o cotă excelentă sau competiție importantă atunci când ești departe de laptop și nu ai la dispoziție decât un dispozitiv mobil.

Încearcă aplicația Unibet App și bucură-te de facilitățile sale, transformând parierea într-o distracție cotidiană și o experiență pe care îți vei dori să o repeți cât mai curând.

ShareCitește și Newsletter