Bet Builder – învață să îți creezi propriile pariuri sportive

Bet Builder – învață să îți creezi propriile pariuri sportive

Probabil că ai remarcat pe piața românească a pariurilor sportive că există câteva case de pariuri care au opțiunea Creează-ți pariul. Dacă încă nu ai îndrăznit să te gândești la conceperea propriului pariu sau ai vrea să faci acest lucru dar nu știi cum să procedezi, acest articol te va ajuta să înțelegi mai bine acest concept.

Bet Builder sau funcția „Creează-ți pariul”, permite jucătorului să-și construiască automat propriile pariuri, în funcție de preferințe și intuiție.

Până nu demult, a-ți solicita propriile cote pentru pariuri sportive însemna un procedeu complicat care presupunea contactarea casei de pariuri prin e-mail, chat sau social media, solicitarea cotelor și piețele pe care vrei să le combini.

Bonus de bun venit 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
Bonus de bun venit 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RONPariază Acum
L1170664W000663*18+|Se aplică T&C

Pentru meciurile de fotbal, în care se fac peste 90% din solicitările de creare de pariuri, acum poți sări peste factorul uman și poți să-ți construiești automat propriile pariuri, economisind timp și oferindu-ți mai multe oportunități de a compara diverse piețe. Există câteva site-uri care oferă această funcție, despre care vom discuta în detaliu puțin mai târziu.

Astăzi construcția unui pariu este mult mai simplă atunci când folosești o funcție dedicată. de cele mai multe ori jucătorii folosesc aplicația pentru telefonul mobil pentru a plasa pariuri și mai ales pentru a construi. Nu este deloc complicat, odată ce ai identificat o casă de pariuri care oferă o astfel de funcție.

Odată ce ai găsit o piață eligibilă, vei începe să îți construiești pariul.

Cum construiești propriul pariu ?

Construirea pariurilor implică amestecarea mai multor piețe împreună pentru a crea o combinație unică de două sau mai multe pronosticuri, care trebuie să se realizeze toate pentru ca pariul tău să fie câștigător. Iată cum procedezi pentru a-ți construi propriul pariu:

  • Alegi casa de pariuri licențiată care oferă opțiunea de Bet Builder
  • Poți miza pe rezultatul meciului, numărul de goluri, numărul de cornere sau jucătorul care marchează pentru echipa ta favorită, de exemplu.
  • Imediat ce ai selectat opțiunile, vei primi o cotă instantanee din partea casei de pariuri pentru întreg biletul tău. Poți schimba anumite elemente din pariu, poți elimina sau suplimenta selecții și vei vedea cum acest demers îți afectează cota totală.
  • Când ești mulțumit de modul în care arată pariul tău, pur și simplu alegi o miză și plasezi pariul, exact ca orice alt pariu sportiv
Bonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
Bonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RONPariază Acum
L1160650W000194*18+|Se aplică T&C

Cum se calculează cotele ? Sunt ele calculate corect ?

Casele de pariuri realizează profit prin introducerea  de marje în cotele lor. Ceea ce contează în cele din urmă pentru un casa de pariuri este echilibrarea tuturor eventualităților posibile de pe o piață, atragerea unei proporții egale de pariuri pe toate rezultatele, pentru a se asigura că obțin întotdeauna profit. Acest lucru este ușor pentru piețele cu doar câteva rezultate posibile și pentru cele care atrag o mulțime de pariuri, cum ar fi rezultatul meciului într-un joc important. Piețele mai obscure și cele cu o mulțime de rezultate prezintă mai multe riscuri pentru site-ul de pariuri și, prin urmare, casele de pariuri impun marje mai mari pentru a compensa riscul.

Fiecare piață individuală utilizată într-un generator de pariuri pentru un meci de fotbal de nivel înalt (de exemplu, ambele echipe pentru a marca) este foarte competitivă și, prin urmare, valoarea cotelor va fi bună. Problema vine în combinarea acestor evenimente, deoarece atunci când combini pariuri, marjele propuse de casa de pariuri devin mai mari și astfel aceste pariuri (împreună cu toate pariurile multiple) nu sunt adesea de cote mari, în comparație cu pariurile doar pe rezultatul meciului.

Depinde ce anume urmărești atunci când creezi propriul pariu.

Ca întotdeauna, pariurile sportive sunt o combinație de risc și șansă,  iar pariurile generate de jucători prezintă un risc mai mare atât pentru parior, cât și pentru casa de pariuri (deoarece există mai multe variabile și necunoscute), dar dacă câștigi, recompensele pot fi mai mari.

Bonus până la 650 RON pentru primele 3 depuneri
Bonus până la 650 RON pentru primele 3 depuneriPariază Acum
L1170663W000707*18+|Se aplică T&C

 Ce case de pariuri licențiate din România oferă crearea propriilor pariuri ?

Așa cum am mai spus există câteva case de pariuri licențiate care funcționează legal în România și oferă funcția de creare a pariurilor.

  • 888 sport are în ofertă funcția Creează-ți pariul, unde poți alege din diferite pronosticuri, pe meciuri de fotbal sau baschet. pariorii pot alege orice meci de fotbal de care sunt interesați și au diferite opțiuni cum ar fi timp regulamentar primul marcator sau număr total de goluri. Cu fiecare selecție apar opțiuni și cotele se schimbă iar la final poți obține o super cotă cu care ai șanse mari de profit.
  • Betano a introdus de curând în oferta sa opțiunea Bet Builder, Un instrument cu care poți combina piețe diferite din același meci într-un singur pariu, de exemplu: rezultat final /gazdele câștigă, marchează oricând, peste / sub total goluri/ peste 2,5. Se pot combina pariurile Bet Builder cu diverse alte selecții sau tipuri de pariuri, jucătorii pot selecta de la 2 până la 7 piețe.
  • Baumbet a lansat de curând funcția Creare pariu, disponibilă pentru toți jucătorii înscriși pe site. se pot adăuga pe bilete diferite selecții din același eveniment și se va genera o cotă totală care poate fi combinată și cu alte pariuri. Această casă de pariuri licențiată oferă de regulă cote foarte bune, așa că îți poți încerca norocul construindu-ți propriul pariu aici.
  • Winmasters  are de asemenea funcția de Creare pariu, care permite selectarea meciurilor pre-match sau live din fotbal, baschet, tenis sau handbal. Acest tip de pariu poate fi combinat cu diverse alte piețe din evenimente diferite. Un astfel de pariu creat de jucători permite opțiunea cash out, poate fi plasat combinând bani reali din contul de jucător sau bani bonus. De altfel, pariul plasat cu funcția de Creare pariu contribuie la cerințele de rulaj pentru diferite promoții. Se pot adăuga maxim 20 de selecții pe biletul ales de jucător, dar dacă o singură selecție este pierdută, atunci toate selecțiile din bilet sunt anulate.

Așa cum vezi, opțiunea de creare pariu este disponibilă la mai multe case de pariuri licențiate, rămâne să o alegi pe cea preferată și să începi să selectezi evenimentele sportive dorite pentru a-ți construi propriul pariu câștigător .

ShareCitește și Newsletter