888sport logo
Cum alegi un bonus de bun venit la o casă de pariuri online ?

Cum alegi un bonus de bun venit la o casă de pariuri online ?

Cazinourile online și casele de pariuri sportive oferă noilor clienți care își înregistrează conturi pe platforme diferite bonusuri de bun venit, menite să-i atragă și să le ofere o experiență de joc cât mai plăcută. Alegerea nu este deloc ușoară printre zecile de oferte. Atunci când ești jucător începător și vrei să-ți deschizi un cont la o casă de pariuri licențiată te ajută foarte mult să știi cum alegi bonusul de bun venit, care sunt în principiu condițiile de acordare și mai ales cerințele de rulaj.

Bonusurile oferite de operatori în cazul platformelor de joc cu pariuri sportive au condiții ceva mai ușor de îndeplinit decât bonusurile cazinourilor online, unde ai nevoie de rulaje consistente pentru a efectua o retragere.

Dar haide să vedem cum alegi cel mai bun bonus de bun venit și la ce trebuie să fii atent atunci când faci această alegere.

Cerințe de rulaj – ce trebuie să ai în vedere ?

Majoritatea bonusurilor oferă sume de bani sau pariuri gratuite atunci când este vorba de un bonus pentru pariuri sportive. Rulajul bonusurilor pe care le primești este poate cel mai important factor atunci când nu ai experiență și joci pentru prima oară într-o casă de pariuri online.

Atunci când îți deschizi un cont pe o platformă online de pariuri ai la dispoziție oferte tentante, dar înainte de a acționa verifică neapărat ce rulaj trebuie să îndeplinești pentru a îți retrage câștigurile provenite din folosirea bonusului.

Rulajul variază de la o casa de pariuri online la alta și de regulă depinde de valoarea bonusului. Cerința de rulaj este întotdeauna menționată în ofertă și merită să citești cu atenție termenii și condițiile participării la promoții sau bonusuri.

Bonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
Bonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RONPariază Acum
L1170664W000663*18+|Se aplică T&C

În general, vei vedea că este solicitat pentru retragerea câștigurilor un rulaj 5x, dar există anumite case de pariuri care au cerințe mult mai mari și condiții de rulaj mai greu de îndeplinit.

Un bonus mare cu o sumă consistentă poate însemna pentru jucător o șansă de câștig substanțial dar aproape întotdeauna este dublat de o condiție de rulaj destul de dificilă care înseamnă să joci suma respectivă de cel puțin 10-15 ori și chiar mai mult. Dacă ești pregătit să rulezi sume mari de bani atunci cu siguranță că vei reuși să îndeplinești cerințele de rulaj ale bonusului.

Există cote minime pentru rulajul bonusurilor

E bine să acorzi atenție și cotelor stabilite de casele de pariuri pentru rulajul bonusurilor având în vedere că un rulaj mare cu cote peste 2 te poate conduce la pierderi mult mai mari decât bonusul în sine pe care dorești să îl retragi. Cel mai sigur este să accepți cote minime de rulaj de până la 1.70.

Bonus de bun venit 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere + 150 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere + 150 Rotiri GratuitePariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Metode de depunere exceptate

Când alegi un bonus de bun venit e bine să te gândești dinainte ce metodă de depunere și retragere vei folosi. există anumite metode de plată excluse de la bonusuri și promoții iar acestea sunt de regulă portofelele electronice de tip Skrill sau Netteler. Nu uita că o retragere se poate solicita doar prin aceeași metodă de plată prin care ai efectuat depunerea –  este o regulă general valabilă a caselor de pariuri online.

Ce pariuri sunt acceptate la rulajul bonusurilor ?

Poate nu te-ai gândit dar nu toate pariurile sunt luate în considerare atunci când trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj. Anumite case de pariuri online exceptează pariurile cu handicap asiatic sau anumite opțiuni de pariere cu riscuri mici de tip șansă dublă sau cote mici. Notăm ca excepție și pariurile live, care nu contribuie la rulajul bonusurilor, de asemenea nici pariurile închise cu cash out.

Înainte de a accepta orice promoție sau bonus,  citește cu atenție termenii și condițiile impuse de casa de pariuri chiar în acest mod vei ști dinainte la ce să te aștepți.

ShareCitește și Newsletter