Cele mai populare piețe de pariere pe fotbal

Cele mai populare piețe de pariere pe fotbal

În fiecare săptămână, se joacă mii de meciuri de fotbal în întreaga lume. Fiecare din acestea suscită interesul suporterilor și mai ales al celor care pariază. În acest articol vei afla  care sunt cele mai populare piețe de pariere pe fotbal

Există numeroase piețe pe care poți să mizezi la casele de pariuri licențiate. Varietatea de cote oferte și bonusuri fac alegerea tot mai grea. Operatorii propun pariuri pe rezultatul meciurilor și evenimentele de pe tot parcursul partidei,  cum ar fi numărul de goluri marcate, număr de cornere, cartonașe roșii și galbene sau marcatori individuali.

În acest articol vei afla  care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal.

Rezultat final

Aceasta este cea mai simplă formă de pariere pe fotbal, deoarece pur și simplu ai de ales rezultatul unui meci, fie că este o victorie a formației gazdă, o egalitate sau o victorie în deplasare. Un aspect de remarcat este că acest pariu se aplică jocului la 90 de minute, așa că dacă ai susținut echipa gazdă pentru a câștiga și o face doar după penalty-uri și prelungiri, nu vei primi niciun câștig, deoarece rezultatul meciului la 90 minute este egalitate.

Mulți jucători abordează acest pariu pentru că e simplu de anticipat dar deseori cotele pot fi mici pentru echipa cu cele mai mare șanse de câștig.

Poți găsi pariuri de acest tip cu cote excelente la majoritatea caselor de pariuri online.

Bonus 100% la prima depunere până la 500 RON
Bonus 100% la prima depunere până la 500 RONPariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Creează-ți pariul

Crearea de pariuri este una dintre cele mai noi funcții oferite pentru pariurile pe fotbal și a devenit una dintre cele mai populare modalități de a paria pe sport în ultimii ani. Denumite uneori Bet Builder, aceste pariuri sunt efectiv un acumulator de rezultate dintr-un singur meci,  care deseori nu se pot combina în cazul pariurilor obișnuite.

Funcția Bet Builder este disponibilă la Betano, 888Sport, Unibet și altele.

Prima repriză/ A doua repriză

Poți paria pe rezultatul primei reprize și/sau al celei de-a doua reprize. Poți paria pe echipa gazdă, pe oaspeți sau la egalitate pentru una sau ambele reprize.

Acest gen de pariu îi atrage adesea pe fanii fotbalului care cred că anumite echipe încep sau termină meciurile cu o anumită abordare ( în atac sau defensivă). Cunoașterea stării echipelor și dacă jucătorii cheie lipsesc din cauza accidentării sau nu sunt odihniți poate fi, de asemenea, un avantaj dacă alegi acest tip de pariu.

Șansă dublă

În acest tip de pariu poți alege două dintre cele trei rezultate  posibile ale meciului, pentru a-ți crește șansele de câștig. Combinațiile posibile sunt:

  • Echipa gazdă câștigă sau e egalitate
  • Echipa oaspete câștigă sau e egalitate
  • Echipa gazdă sau echipa oaspete sunt câștigătoare

Atenție, acest gen de pariu pare tentant și destul de sigur însă cotele oferite pentru șansă dublă sunt destul de mici și în consecință neprofitabile.

 Piețe de pariere pe fotbal: Pariu acumulator

Acumulatorii combină selecții multiple într-un singur pariu și sunt printre cele mai populare forme de pariuri pe fotbal. Acest lucru se datorează faptului că oferă o recompensă potențială excelentă pentru mize mici, deoarece câștigurile din fiecare selecție sunt cumulate.

Riscul evident pe care ți-l asumi este că toate rezultatele trebuie să fie corecte, pentru ca pariul total să fie confirmat. Multe din pariurile cu mai mult de câteva selecții sunt pierdute. De multe ori pariorii aleg acest gen de pariu cazul unor competiții foarte cunoscute, gen Cupele Europene.

Casele de pariuri au ales să ofere pentru jucătorilor o anumită compensație în cazul în care una dintre selecții este pierdută.

La Betano de exemplu, ai Câștig Șansă : dacă un meci din pariul tău multiplu ( 5-10 meciuri pe bilet) e pierdut, primești banii înapoi.

Mozzartbet are oferta Ratezi și câștigi, care îți oferă un bonus generos pentru biletele multiple cu multe meciuri.

Pariuri pe cornere

Unul foarte populare Piețe de pariere pe fotbal este cel pe cornere în care trebuie să ghicești ce număr de cornere, de regulă peste 8.5 sau sub 8.5 înregistrează una dintre echipe.

Este genul de pariu pe care îl alege atunci când rezultatul meciului este incert sau joacă 2 echipe de valoare apropiată, care luptă ambele pentru victorie. Cotele pentru acest gen de pariu pot fi excelente, acest gen de pariu este recomandat chiar și începătorilor.

Pariuri pe marcatori

După cum sugerează numele, acesta este un pariu pe care îl plasezi pe un anume atacant, care va înscrie în meci. Există variante de tipul primul marcator, marchează oricând, ultimul marcator și chiar număr de goluri înscrise. Aceste pariuri sunt adesea recomandate atunci când un jucător este în formă excelentă sau dacă o echipă este în general mult mai bună decât adversara sa, ceea ce face ca atacatul ei să aibă mari șanse de a înscrie gol.

Scor corect/Scorecast/Wincast

Un pariu pe scor corect este acela în care prezici cu acuratețe scorul final al unui meci. Cotele pentru pariurile cu scorul corect sunt adesea atractive, dar, desigur, este foarte dificil să estimezi scorul exact.

Un Scorecast este un pariu care combină selectarea unui marcator și scorul corect. De exemplu, poți paria pe Erling Haaland care va înscrie și pe Manchester City care va câștiga cu 2-0. Din nou, cotele la astfel de pariuri au cote mai mari, deoarece pariezi pe probabilitatea a două rezultate. De asemenea, unele case de pariuri vă vor permite să alegeți marcatorul dintr-un Scorecast să fie primul, ultimul sau oricând.

Un Wincast este similar cu un Scorecast, dar implică selectarea unui marcator și a rezultatului meciului, mai degrabă decât scorul corect. Deci, pur și simplu ar fi Erling Haaland să marcheze și Manchester City să câștige. Cotele nu vor fi la fel de mari ca un Scorecast, deoarece este mai ușor de prezis rezultatul decât scorul exact.

La Superbet ai deseori ocazia să găsești astfel de combinații de pariuri la scor corect.

Bonus de bun venit până la 500 RON
Bonus de bun venit până la 500 RONPariază Acum
L1160659W000328*18+|Se aplică T&C

Pariuri over/under

Acesta este un pariu pe numărul total al incidenței unui eveniment (de exemplu, goluri, cornere, cartonașe galbene) care va avea loc în timpul unui meci și este unul dintre cele mai populare piețe de pariere pe fotbal pentru multe case de pariuri.

Casele de pariuri alocă un număr de bază unui pronostic și poți paria dacă va fi mai mult (peste) sau mai puțin (sub) decât acel număr. Numărul de bază nu va fi niciodată un număr întreg, ceea ce garantează că rezultatul va fi unul dintre două: peste sau sub. (Nu poți înscrie o jumătate de gol sau să câștigi o jumătate de corner.)

Deci, de exemplu, dacă există un meci în care o casă de pariuri oferă o piață peste sau sub 10,5 cornere, câștigi dacă pariezi pe over și se acordă 11 sau mai multe cornere, dar pierzi dacă numărul total de cornere marcate este de 10 sau mai puțin. De asemenea, dacă pariezi pe under, câștigi dacă sunt mai puțin de 10 cornere acordate și pierzi dacă totalul este de 11 sau mai mult.

Genul de pariuri pe număr de goluri ( peste / sub 2.5 ) este foarte popular și deseori apare în ponturile oferite de specialiștii în pariuri sportive.

 piețe de pariere pe fotbal: Draw No Bet

Aici pariezi pe rezultatul unui meci, dar dacă se termină la egalitate, vei primi miza înapoi. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că cotele vor fi de obicei mai mici decât pentru alte piețe.

Bonus 1750 RON la primele 3 depuneri
Bonus 1750 RON la primele 3 depuneriPariază Acum
L1203414W001173*18+|Se aplică T&C

Cum optimizezi pariurile când mizezi pe fotbal

Este important să fii conștient că fotbalul este un joc foarte imprevizibil, așa că nu există niciodată nici o certitudine când pariezi pe piețele populare. Poți să faci studii și să ai cunoștințe deosebite despre lumea fotbalului, dar nu vei putea oferi pronosticuri corecte de fiecare dată. Mereu este loc pentru un rezultat surpriză și asta face parte din frumusețea sportului cu balonul rotund.

Dacă ești începător în pariuri pe fotbal, ar putea fi înțelept să abordezi pariurile mai simple, cum ar fi pariurile pe meci sau piețele marcatorilor, și cele care prezintă un risc mai mic, cum ar fi pariul de tip DNB sau șansa dublă.

De asemenea poți afla zilnic pronosticuri și poți citi analize referitoare la cele mai importante meciuri de fotbal ale zilei, realizate de specialiști, pe www.pariuri24.ro.

ShareCitește și Newsletter