Meciurile săptămânii din Liga 1 România : Analiză completă

Meciurile săptămânii din Liga 1 România : Analiză completă

Explorați detaliile și suspansul fotbalului românesc prin meciurile săptămânii din Liga 1 România. Acest articol îți va oferi un ghid comprehensiv despre meciurile programate, cotele pentru pariuri online și o analiză detaliată a formei actuale a echipelor.

Meciurile săptămânii din Liga 1 România

Această săptămână în Liga 1 România aduce confruntări captivante, fiecare cu mize importante pentru clasament. Iată ce meciuri ne așteaptă:

Meciurile săptămânii din Liga 1 România  Marți, 23 Aprilie:

 • La ora 17:00, FC Voluntari se va întâlni cu U Craiova 1948.
 • FC Botosani și Dinamo București vor juca de la ora 19:30.

Meciurile săptămânii din Liga 1 România Miercuri, 24 Aprilie:

 • U. Cluj își va măsura forțele cu Poli Iasi la ora 16:45.
 • Farul Constanța versus FC Rapid București se joacă la 19:00
 • La 21:45, Sepsi se întâlnește cu FCSB

Meciurile săptămânii din Liga 1 România  Joi, 25 Aprilie:

 • Duelul dintre UTA Arad și Oțelul Galați
 • Hermannstadt joacă împotriva Petrolul, începând de la ora 19:00.
 • Univ. Craiova se confruntă cu CFR Cluj la 21:45.

Meciurile săptămânii din Liga 1 România  Vineri, 26 Aprilie :

 • La ora 20:00 joacă Dinamo București contra Voluntari

 Sâmbătă, 27 aprilie

 • FCU 1948 Craiova își măsoară forțele cu Universitatea Cluj de la 17:30
 • FCSB joacă împotriva Farul Constanța de la ora 20:30

Duminică, 28 aprilie

 • Poți să urmărești de la 13:30 Oțelul Galati versus Hermannstadt
 • Poli Iasi se întâlnește la ora 18:15 cu UTA Arad
 • CFR Cluj se duelează cu Sepsi la ora 21:00

Meciurile săptămânii din Liga 1 România :  Cotele de la Superbet

Iată care sunt cotele oferite de Superbet pentru meciurile săptămânii din Liga 1 România :

Marți, 23 Aprilie:

Miercuri, 24 Aprilie:

 • U. Cluj își va măsura forțele cu Poli Iasi : Pariurile pe rezultatul meciului sunt: Victorie U. Cluj cota 1.90, Egal – 3.40, Poli Iasi – 4.60.
 • Farul Constanța versus FC Rapid București : cote de 2.45 pentru Farul, 3.30 pentru un egal și 3.10 pentru Rapid.
 • Sepsi întâlnește FCSB : Are cote de 3.70 pentru Sepsi, 3.30 pentru egal și 2.15 pentru FCSB.

Joi, 25 Aprilie:

 •  UTA Arad și Oțelul Galați : Cotele sunt 2.30 pentru UTA, 3.20 pentru egal și 3.50 pentru Oțelul.
 • Hermannstadt joacă împotriva Petrolul: Cotele sunt 2.10 pentru Hermannstadt, 3.20 pentru egal și 4.00 pentru Petrolul.
 • Univ. Craiova se confruntă cu CFR Cluj: Cotele sunt 2.60 pentru Craiova, 3.20 pentru egal și 2.90 pentru CFR.

Vineri, 26 Aprilie :

 •  Dinamo București contra Voluntari  : Dinamo București este favorita în acest meci cu cota 2.30 pentru victorie, Voluntari are cot 3.40, iar egalitatea are 3.25.

Sâmbătă, 27 aprilie

Duminică, 28 aprilie

 Meciurile săptămânii din Liga 1 România : Clasamentul Actual în Liga 1

După 30 de etape Superliga, clasamentul este dominat de FCSB cu 64 de puncte, urmată îndeaproape de Rapid București cu 55 de puncte și CFR Cluj cu 53 de puncte. Iată o privire detaliată asupra performanței fiecărei echipe:

Echipele care sunt în fruntea clasamentului

 1. FCSB domină clasamentul cu 64 de puncte și un golaveraj impresionant de 53:28, marcând consistența și forma lor puternică recentă (LWWWD).
 2. FC Rapid București se află pe locul al doilea cu 55 de puncte. Echipa a arătat o formă bună de joc (WDWLW), consolidându-și poziția în top prin atacuri eficiente și o apărare solidă.
 3. CFR Cluj, cu 53 de puncte, este pe treapta a treia a podiumului, având o linie de formă de WDDWW, ceea ce reflectă abilitatea lor de a rămâne competitivi în topul clasamentului.
 4. Universitatea Craiova ocupă locul patru cu 49 de puncte, demonstrând tenacitate și determinare (WDWWW), în timp ce se luptă să intre în top trei.
 5. Farul Constanța și Sepsi Sf. Gheorghe, ambele cu 43 de puncte, împărtășesc pozițiile cinci și șase, având forme variate de DDLDW și WWWDL, respectiv. Aceste echipe au avut momente de strălucire, dar și de incertitudine.

Meciurile săptămânii din Superliga : Echipele de pe locurile 7-16

 1. Universitatea Cluj este pe locul șapte cu 42 de puncte, urmat de UTA Arad care, cu 40 de puncte, a arătat că poate surprinde pe oricine într-o zi bună (LWLWW).
 2. FC Hermannstadt, de asemenea cu 40 de puncte, se clasează pe locul nouă, având o formă de LWLWL care indică o luptă pentru consistență.
 3. Petrolul, pe locul zece cu 35 puncte, și Otelul Galati, pe locul unsprezece cu 34 de puncte, se luptă să-și îmbunătățească performanța și să evite zona periculoasă a clasamentului.
 4. Poli Iasi, pe locul doisprezece cu 33 de puncte, urmat de U Craiova 1948 pe treisprezece cu 31 puncte, se confruntă cu provocări în a menține un joc consistent.
 5. Dinamo București, având 29 de puncte, și FC Voluntari, cu 28 de puncte, sunt în pericol iminent de a lupta pentru supraviețuire în Liga 1, fiecare având o serie de rezultate mai puțin favorabile.
 6. FC Botosani, pe ultima poziție cu doar 21 de puncte, trebuie să regândească strategiile pentru a evita retrogradarea, având o formă de DLLLL.

Analiza scurtă echipe din Liga 1

 1. FCSB a avut o prestație impresionantă, cu un atac devastator care a marcat 53 de goluri până acum. Stabilitatea și eficacitatea lor ofensivă i-au ajutat să se mențină pe prima poziție.
 2. Rapid București este recunoscută pentru un joc consistent și o apărare solidă, cu doar 32 de goluri primite. Această echipă este o forță cu care trebuie să te confrunți în Liga 1.
 3. CFR Cluj continuă să impresioneze cu tactici bine puse la punct și jocuri strategice care le-au consolidat locul în top trei.
 4. Univ. Craiova și Farul Constanța au avut parte de fluctuații în performanță, dar rămân în top datorită momentelor de brillianță sporadică.
 5. UTA Arad, Hermannstadt și Petrolul sunt echipele de mijloc care pot oricând să producă surprize, fiecare având momente de inspirație care le-au propulsat într-o poziție decentă pe tabelă, demonstrând că pot fi imprevizibile și periculoase.

Meciurile săptămânii din Liga 1 România sunt pline de potențial și oferă o perspectivă captivantă asupra direcției în care se îndreaptă campionatul. Cu echipe luptând atât pentru glorie, cât și pentru supraviețuire, fiecare meci promite să fie plin de acțiune și emoție. Nu rata oportunitatea de a urmări aceste confruntări și de a paria pe favoritele tale!

ShareCitește și Newsletter