Meciurile din semifinalele EURO 2024: Tot ce trebuie să știi

Meciurile din semifinalele EURO 2024: Tot ce trebuie să știi

Meciurile din semifinalele EURO 2024 sunt stabilite și promit confruntări de neuitat. Spania, Franța, Olanda și Anglia vor lupta pentru un loc în finala de la Berlin. Hai să explorăm detaliile acestor meciuri și cotele pentru pariuri online pe câștigătorul turneului și golgheter.

Meciurile din semifinalele EURO 2024

Ultimele patru meciuri UEFA EURO 2024 sunt confirmate după încheierea sferturilor de finală. Iată programul complet pentru semifinalele care promit să fie extrem de captivante:

Marți, 9 iulie:

  • Spania vs Franța (München, ora 21:00)

Miercuri, 10 iulie:

  • Olanda vs Anglia (Dortmund, ora 21:00)

Finala UEFA EURO 2024 va avea loc la Berlin, duminică, 14 iulie, cu startul la ora 21:00.

Cote pentru câștigători

Meciurile din semifinalele EURO 2024 aduc cu ele și cotele pentru echipele rămase în competiție. Iată cum arată acestea, conform Betano:

Analiza meciurilor din semifinalele EURO 2024

Să analizăm mai detaliat aceste dueluri din semifinalele EURO 2024:

Spania vs. Franța

Spania și Franța se vor întâlni pe 9 iulie în München. Ambele echipe au demonstrat o formă impresionantă pe parcursul turneului. Spania are o cota de 3.00 pentru a câștiga competiția, în timp ce Franța are cota 3.50. Aceasta promite să fie o confruntare intensă între două dintre cele mai bune echipe din Europa.

Olanda vs. Anglia

Olanda va înfrunta Anglia pe 10 iulie în Dortmund. Anglia, cu o cota de 3.80, și Olanda, cu o cota de 5.50, se vor lupta pentru un loc în finală. Ambele echipe au jucători de top care pot schimba cursul jocului în orice moment.

Meciurile din semifinalele EURO : Cote pentru golgheteri

Pe lângă echipe, și jucătorii de top au cotele lor pentru a deveni golgheterii turneului. Iată care sunt cotele jucătorilor, conform Betano:

Meciurile din semifinalele EURO 2024 sunt așteptate cu nerăbdare de fanii fotbalului din întreaga lume. Spania, Franța, Olanda și Anglia promit spectacole de neuitat, iar cotele Betano adaugă un plus de emoție competiției. Indiferent de echipa pe care o susții, aceste meciuri vor fi cu siguranță pline de adrenalină și pasiune. Pregătește-te pentru spectacolul fotbalistic al anului și bucură-te de fiecare moment din aceste meciuri electrizante!

ShareCitește și Newsletter