Cote în scădere la Cupa Mondială 2022

Cupa Mondială din 2022 este programată să fie cea de-a 22-a ediție a competiției organizate de FIFA. Evenimentul este programat să aibă loc în Qatar, în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Aceasta va fi prima Cupă Mondială care va avea loc vreodată în lumea arabă și prima din istorie care va avea loc în lunile de iarnă.

În secțiunea Dropping Odds puteți găsi programul zilnic al Cupei Mondiale, cu cotele de pariere în multe piețe, cum ar fi Câștigător, Sub/Peste, goluri și HT/FT

 • Scădere 5-15%
 • Scădere 15-30%
 • Scădere 30% și mai mult
OraLigăMeci1X2PSGNG1/11/X1/2X/1X/XX/22/12/X2/2
Nu sunt meciuri disponibileNu sunt meciuri disponibile

Care este primul meci de debut de la Cupa Mondială 2022

Cupa Mondială 2022 din Qatar începe duminică, 20 noiembrie, pe stadionul Al Bayt, când gazdele din Qatar înfruntă Ecuadorul, în Grupa A. În întâlnirea de deschidere a Cupei Mondiale dintre Qatar – Senegal, gazdele sunt defavorizate.

Etapa eliminatorie a Cupei Mondiale 2022

Primele două echipe din fiecare grupă (șaisprezece în total) vor trece în faza eliminatorie pentru a concura într-un turneu cu eliminare simplă. Etapa eliminatorie va începe pe 3 decembrie cu optimile de finală și se va încheia pe 18 decembrie 2022 cu meciul final, desfășurat pe Lusail Iconic Stadium din Lusail.

Care este data finalei Cupei Mondiale 2022

Meciul este programat să se joace pe Lusail Iconic Stadium din Lusail, Qatar, pe 18 decembrie 2022, ziua națională a Qatarului, și va fi disputat de câștigătorii semifinalelor. Ziua Națională a Qatarului este o comemorare națională a unității Qatarului, în 1878. Este sărbătorită anual pe 18 decembrie.

Echipele favorite pentru a ajunge în finală sunt Brazilia, de cinci ori câștigătoare, Franța, campioana mondială din 2018, alături de Argentina lui Lionel Messi și giganții europeni : Spania, Germania și Anglia.

Stadioanele Cupei Mondiale 2022

Meciurile grupelor se vor desfășura pe opt stadioane: Stadionul Al Bayt, Stadionul Internațional Khalifa, Stadionul Al Thumama, Stadionul Ahmad Bin Ali, Stadionul Lusail, Stadionul Ras Abu Aboud, Stadionul Education City, Stadionul Al Janoub.

Nu există o piață pentru locul final de desfășurare al Cupei Mondiale, deoarece meciul este programat să se dispute pe stadionul Lusail Iconic Stadium din Lusail.

Factori- cheie despre cotele în scădere la Cupa Mondială 2022

Pentru prima dată în istorie, Cupa Mondială FIFA nu se va juca vara, ci iarna. Temperaturile din Qatar vara, care ajung între 40° și 50° Celsius, fac imposibilă desfășurarea un turneu de vară. Asta înseamnă că, pentru prima dată, Cupa Mondială va avea loc la mijlocul sezonului european. Pariorii care au mizat pe meciurile de la Cupa Mondială ar trebui să se gândească la asta și chiar să-și reprogrameze strategiile. Fotbaliştii nu vor fi obosiți așa de mult de un sezon plin, dar au jucat doar 3 luni.

Cote în scădere la Cupa Mondială 2022

Scăderea cotelor înseamnă pur și simplu că casele de pariuri își ajustează prețurile în funcție de pariurile jucătorilor. Mișcarea cotelor este influențată de numeroși factori.

Principalele motive care pot duce la o scădere valorică a cotelor la Cupa Mondială sunt știrile despre echipe, o absență semnificativă de ultim moment sau atmosfera care „inconjoară” o anumită echipă.

Prima Cupă Mondială care va avea loc în lumea arabă

Aceasta va fi prima Cupă Mondială care se va desfășura vreodată în lumea arabă[1] și a doua Cupă Mondială organizată în întregime în Asia, după turneul din 2002 din Coreea de Sud și Japonia.

Țara gazdă, Qatar, participă pentru prima dată în faza finală, unde va fi și Arabia Saudită. Cele două națiuni arabe se numără printre echipele mai slabe din competiție și ambele au cote extrem de mari la Cupa Mondială.

Share

Top case de pariuri online din România

Superbet

superbet logoPariază Acum
 • Bonus 200 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.63/5 - 8 voturi

Betano

betano logoPariază Acum
 • Bonus 500 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.35/5 - 17 voturi

Unibet

unibet logoPariază Acum
 • Bonus 300 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.80/5 - 5 voturi

*Se aplică T&C