Case De Pariuri Online Legale

Betfair Recenzie

Casa de pariuri Betfair operează legal în România

betfairL1160655W000329

Pro / Contra

 • Un nume uriaș la nivel global
 • Cea mai mare bursă de pariuri din lume
 • Diferite moduri de a paria față în față cu alți jucători
 • Cotele oferite sunt fantastice
 • O varietate mare de metode de plată
 • O aplicație de mobil excelentă
 • Serviciu de clienți disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7
 • Live chat
 • Streaming Live
 • Cash Out
 • Diferite tipuri de pariuri
 • Disponibil în mai multe limbi
 • Pariu Combinat
 • Nu există bonus de primă depunere
 • Nu are agenții stradale

Betfair Bonus

În momentul de față nu există așa numitul bonus de bun venit. Există însă o ofertă diferită și unică pentru noii clienți, pe care o poți accesa urmând următorii pași:

 1. Deschide un cont nou printr-un singur click aici
 2. Plasezi 5 pariuri simple de minimum 50 RON
 3. Primești un bonus de 100 RON
Betfair BonusL1160655W000329

Betfair Bonusuri Si Promoții

Betfair are un departament de oferte active care îi atrage pe jucători, dar nu este printre cele mai strălucite de pe piață. Pariurile gratuite sunt oferite destul de des, cum ar fi pariul gratuit de 150 RON pentru conturi nou activate de pe teritoriul României.

Betfair Bonusuri Si Promoții

Betfair Piețe De Pariuri Si Cote

 • Min Pariu10 RON
 • Bonus
 • Cash Out
 • Handicap Asiatic
 • Pariuri Speciale
 • Pariuri Live
 • Streaming Live

Betfair și-a început activitatea cu o pagină foarte simplă, bazată doar pe unicitatea pe piață a principiului de bursă de pariuri. De-a lungul timpului a investit însă în tehnologie și a reușit să își mărească semnificativ performanțele siteului și timpul de răspuns.

Meniul siteului Betfair este foarte bogat, acoperind mai multe piețe și o mulțime de sporturi de pe tot mapamondul. Betfair construiește și așa numitele bilete sugerate, care te ajută să găsești cele mai comerciale evenimente rapid și ușor.

De asemenea, la Betfaitr vei descoperi și alte tipuri de pariuri, care nu se referă în mod deosebit la sportul clasic. Vorbim așadar despre pariuri pe Jocuri sportive electronice (egames), dar și pariuri care vizează evenimente de actualitate din viața de zi cu zi, politică sau alte pariuri speciale legate de divertisment.

Cotele Betfair: Betfair diferă față de orice alt operator de pariuri de pe piață. Principiul de pariere „jucător împotriva jucător” îi permite companiei să ofere cote fantastice pentru aproape orice eveniment de pe piața de pariuri.

Sporturile virtuale de la Betfair: Vei descoperi o varietate foarte mare de opțiuni în secțiunea de sporturi virtuale. Fotbalul și cursele de cai și de câini sunt cele mai apreciate în oferta agenției. De asemenea, vei descoperi că există și servicii valutare pe siteul Betfair.

Sporturi Disponibile

Baschet – Baseball – Box – Ciclism – Cricket – Curse de cai – Curse de câini – Darts – Fotbal – Fotbal american – Fotbal australian – Jocuri galice – Golf – Handbal – Hochei pe gheaţă – MMA – Netball – Rugby -Snooker – Motorsport – Surfing -Tenis -Tenis de masă – Volei

Pariază AcumL1160655W000329

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Pariul Combinat: O unealtă puternică de personalizare care îți permite să incluzi mai multe selecții de pe același eveniment într-un singur acumulator. Această funcție nu era disponibilă până nu demult, deci trebuie să îi lăudăm pe cei de la Betfair pentru modul în care au răspuns prompt cerințelor pieții.

Serviciu Clienți

Dacă ai o nelămurire care poate fi considerată comună, poți pur și simplu să intri pe pagina de Asistență și contact a siteului, unde vei descoperi răspunsurile la întrebările adresate cel mai frecvent de pariori.

Totuși, dacă nu găsești ceea ce ai nevoie, atunci poți intra oricând în legătură cu echipa de serviciu cu clienții a celor de la Betfair, care din proprie experiență putem spune că este foarte prietenoasă. Cel mai ușor și mai rapid mod de a intra în contact este prin intermediul funcției de live chat, care este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. În mod alternativ, poți găsi ajutor pe paginile de Social Media ale celor de la Betfair (Facebook sau Twitter), ori poți solicita ajutor prin telefon la un call center disponibil de asemenea 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Top case de pariuri online

Betfair Aplicație Mobilă

 • Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
 • Aplicația iOS
 • Aplicația Android

În plus față de versiunea mobilă a siteului Betfair, agenția vă pune la dispoziție o aplicație specială de mobil, unde vei descoperi diverse bonusuri și oferte menite să-i încurajeze pe pariori să o folosească.

Aplicația mobilă de la Betfair oferă aceeași experiență senzațională de pariuri pe care o oferă și varianta de desktop a siteului. În realitate, merge chiar un pic mai departe, punând la dispoziție o serie de funcții unice, precum analiza în detaliu a unui eveniment, grafice de prețuri și setări care îți permit să îți personalizezi experiența.

Pariază AcumL1160655W000329

Opinia Noastră

Betfair spune o poveste complet diferită de orice altă casă de pariuri tradițională. Compania a adus o inovație pe scena globală de pariuri, fiind în prezent unul dintre cele mai puternice nume din lumea pariurilor. Bursa de pariuri este o experiență de joc diferită, care necesită însă anumite cunoștințe.

În ultimii ani, Betfair a început să ofere servicii duble. În sensul că, pe lângă această funcție de bursă de pariuri, oferă suplimentar și serviciul clasic pe care îl regăsim la celelalte case de pariuri. Cei de la Betfair au fost practic pionierii unor servicii pe care acum aproape toate casele de pariuri de încredere le oferă.

În concluzie, avem de-a face cu unul dintre cei mai puternici jucători din industria globală de pariuri. Avantajele acestei agenții sunt, fără îndoială, siguranța, fiabilitatea, navigarea ușoară și tehnologia modernă. Pe de altă parte, în astfel de cazuri există întotdeauna dezavantajul de a lucra cu o companie care este distantă față de piața locală de pariuri și care nu ia astfel în calcul particularitățile acesteia.

Informații Generale

Numele complet al companiei este Betfair International Plc și are sediul în Santa Venera, Malta, cu număr de înregistrare – C 52779 și Cod de Identificare Fiscală emis de Administrația Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenți – 35110324. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a aprobat acordarea către Betfair International Plc a licenței de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329.

Betfair Metode De Plată

 • DepuneriTransfer bancar, Card Bancar, PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard, Moneybookers
 • RetrageriTransfer bancar, Card Bancar, PayPal, Skrillm Neteller, Moneybookers

Limitele

 • Depunere minimă25 RON
 • Retragere minimă40 RON

Durata Retragerii

 • Portofel Electronic24 de ore
 • Card Bancar2-3 zile
 • Transfer Bancar3-5 zile

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.