Site icon pariuri24.ro

La Superbet te întreci în Superduel, cu prietenii tăi, pentru premii de 45.000 RON

Mizezi pe evenimente sportive  la Superbet, formezi o Ligă de succes sau vii în Ligile  prietenilor tăi, pentru bonusuri grozave și mari șanse  de câștig.

Concurezi pentru premii la Superbet, te distrezi și câștigi.

Fondul de premiere este de 45 000 RON pentru primele 3 ligi!

Alegi jucătorul care crezi că va obține mai multe puncte din duelul Superbet. După ce au trecut cele  4 etape și runda s-a terminat, primele 3 ligi clasate primele sunt recompensate cu premii sub formă de Pariuri Gratuite!

Etapa se încheie sâmbătă, la ora 16:30.  O etapă este perioada în care poți alege predicții pentru cele 8 dueluri, iar la final se calculează punctajele totale pentru jucători dar și pentru Ligă.

Cum participi la jocul Superbet?

Duelurile pot fi atât din meciuri directe cât și dueluri la distanță.

Imediat ce Etapa este validată iar punctajele jucătorilor au fost calculate, vei putea vizualiza punctele obținute în secțiunea Rezultate.

O ligă trebuie să aibă minim 3 membri pentru a lua parte la Competiție.

Ce reprezintă o rundă?

Runda este o perioadă (o lună de zile) formată din mai multe etape, la sfârșitul căreia se calculează punctajele finale pentru fiecare ligă și se primesc Pariurile Gratuite pentru primele 3 Ligi care au cel mai mare punctaj.

Cum primești puncte în SuperDuel?

Ce premii poți câștiga?

Superbet oferă celor mai valoroase Ligi și jucători premii senzaționale. Premiile sunt acordate doar primelor 3 ligi din clasamentul lunar.

În cazul egalității dintre 2 sau mai multe ligi, premiul se împarte în mod egal între câștigători.

Participă alături de prietenii tăi la Superduel. Superbet te premiază pentru pronosticurile corecte cu un fond total de premiere de 45.000 RON

Exit mobile version