Site icon pariuri24.ro

Deschide-ți cont la NetBet și profită de oferta 20FREE

La NetBet te așteaptă noua ofertă la înregistrarea pe platformă : bonus la înregistrare și bonus la depunerea pe cont.

Te înregistrezi la NetBet Sport, folosești codul promo 20FREE, parcurgi procedura de verificare a contului – obligatorie, validezi contul și efectuezi o primă depunere.

Promoția este valabilă în perioada 15.02.2023 – 31.12.2023.

Cum participi la promoție ?

Care sunt bonusurile pe care le propune promoția NetBet?

Iată ce bonusuri ai de primit dacă îndeplinești condițiile ofertei :

  1. Bonus în funcție de suma depusă, până la 200% sub formă de freebet :
  1. Bonus la înregistrare 20 RON ca freebet

Ce trebuie să știi despre cele două bonusuri oferite de NetBet?

Despre Bonus la depunere până la 200% Freebet :

Depunerea luată în considerare pentru acest bonus este prima depunere pe cont, din bani reali, cu cardul bancar. Atenție, nu sunt acceptate depunerile cu ajutorul portofelelor electronice ( Paysafe, Smith&Smith, Neteller, Skrill), nu iau parte la promoție.

Freebet-ul poate fi pariat pe orice eveniment sportiv, o singură dată, cu o cotă minimă de 2.00 pentru pariuri simple sau în sistem combi pe mai multe evenimente. Freebet-ul va fi creditat în contul tău de jucător în maxim 72 de ore (3 zile lucrătoare) și este valabil timp de 7 zile de la momentul acordării. Dacă pariul plasat cu Freebet-ul este câștigător, vei primi profitul (câștigul total minus valoarea Freebet-ului), în bani reali. Nu participă la promoție pariurile anulate, închise cu cash out sau cele din secțiunea Bet+

Important :  bonusurile la depunere au prioritate asupra altor bonusuri, indiferent de data activării. 

Această promoție NetBet nu este compatibilă cu altă ofertă de bun-venit.

Despre Bonus la înregistrare 20 RON Freebet :

Freebet-ul de 20 RON poate fi pariat pe orice eveniment sportiv, o singură dată, la o cotă minimă de 2.00 pentru pariuri simple sau în sistem combi pe mai multe evenimente. Freebet-ul va fi creditat în contul jucătorului în maxim 3 zile lucrătoare și este valabil timp de 7 zile de la momentul acordării.

Deschide-ți cont la Netbet cu codul 20FREE și bucură-te de bonusuri, de multă distracție și cote excelente pentru evenimente sportive de top.

Exit mobile version