Site icon pariuri24.ro

Vom asista azi la victoria ambițiosului Kyrgios contra lui Tsitsipas, la ATP Halle ?

Vom asista azi la victoria ambițiosului Kyrgios contra lui Tsitsipas, la ATP Halle ?Australianul Nick Kyrgios debutează cu un succes pe terenul de la Halle – Germania (turneu ATP 500), impunându-se cu 6-3, 7-5 contra germanului Daniel Altmaier. Kyrgios ocupă momentan locul 65 ATP și a demonstrat valoare și tehnică la Boss Open, turneul din Stuttgart. Posibil și azi să ofere o surpriză frumoasă contra grecului Tsitsipas. Tsitsipas a avut o evoluție dezamăgitoare în jocul din turneul Boss Open, fiind eliminat in faza sferturilor de finală, deși era considerat principalul favorit al turneului. Jucătorul australian îl poate învinge pe Tsitsipas datorită talentului său de joc pe iarbă și serviciului său categoric.

ATP Halle, Humbert-Hurkacz: Humbert câștigă

Hurkacz a marcat o victorie luptă împotriva lui Maxime Cressy. Specialistul pe iarbă Ugo Humbert a câștigat cel mai mare titlu al carierei aici, la Halle, în timpul campaniei de debut din 2021 și este evident capabil să-l învingă pe Hubert Hurkacz pe terenul său favorit. Cei doi jucatori  au punctaje destul de apropiate în clasamentul ATP, meciul va fi destul de echilibrat iar prima șansă o are Ugo Humbert, pe care plasăm și noi pronosticul de victorie.

WTA Berlin, Petkovic- Sasnovich: Petkovic câștigă

Aliaksandra Sasnovich din Belarus a câștigat șase din ultimele șapte jocuri, pentru a o învinge în trei seturi în calificări pe puternica jucătoare Gasanova, într-o partidă cu dificultate extremă. Petkovic a salvat două puncte de set și a uimit-o pe numărul Mondial 10, Garbine Muguruza, cu scorul 7-6, 6-4, după o performanță excelentă impulsionată de încurajările suporterilor. Fosta numărul 9 mondial pare a fi pe un trend ascendent clar și există șanse mari ca pronosticul de victorie pentru Andrea Petkovic să fie unul corect.

WTA Birmingham, McNally-Vekic: McNally câștigă

Azi la Birmingham în turneul WTA, Caty McNally joacă împotriva croatei Donna Vekic. McNally a revenit dintr-un set pierdut și de la 1/3 în al treilea pentru a-o învinge dramatic pe E. Mertens. McNally dă dovadă de formă excelentă atunci când evoluează pe iarbă și cu siguranță își va demonstra și azi talentul (deși potențialul maxim a fost cumva împiedicat de accidentări). Ea pare mai mult decât capabilă să o învingă pe Vekic, care arată un joc mai inconstant și lipsit de accente care să-i permită victoria.

Pronosticuri azi :

·       ATP Halle, Kyrgios – Tsitsipas: Κyrgios câștigă@1.62(Betano)

·       ATP Halle, Humbert-Hurkacz: Humbert câștigă@2.70 (Sportingbet)

·       WTA Berlin, Petkovic- Sasnovich: Petkovic câștigă@2.45(NetBet)

·       WTA Birmingham, McNally-Vekic : McNally câștigă@2.15( Superbet)

Exit mobile version