Site icon pariuri24.ro

Poți câștiga Free bet în valoare de 25 RON, în fiecare săptămână, la 888 sport

Dacă încă nu ai cont deschis la 888Sport, e momentul să te alături celui mai grozav cazino online, care oferă iubitorilor pariurilor sportive o gamă variată de promoții.  888Sport Combo Club îți oferă șansa de a câștiga un free bet în fiecare săptămână, în valoare de 25 RON. 

Cum intri în promoția 888Sport?

Te loghezi pe cont la 888Sport, plasezi pariuri multiple sau utilizezi funcția „Creează-ți Pariul” și te califici în promoția cea mai nouă de la 888Sport. Un pariu multiplu este atunci când plasezi 2 sau mai multe pronosticuri pe același bilet.

Pariurile multiple trebuie să aibă valoarea minimă de 100 RON, iar răsplata din partea Combo Club p reprezintă un free bet de 25 RON. 

Atenție, pariurile multiple pe care le plasezi trebuie să conțină minim 3 selecții, cu o cotă minimă per selecție de 1.50, cotă minimă pentru “Creează-ți Pariul” – 3.00 . Pariurile tale  pentru a fi eligibile,  trebuie plasate și stabilite în timpul aceleiași săptămâni. Freebet-urile primite ca bonus  vor fi creditate imediat ce pariurile eligibile sunt stabilite, aceste free bets sunt valabile timp de 3 zile.

Exit mobile version